måndag 20 juni 2016

Rostock-Reurieth


Under tiden bilen var inne på service åkte vi spårvagn in till centrum av Rostock för att äta frukost. Mets och kaffe! (Nymald kalvfärs med lök ock kryddor). Georg vägrade det medan vi mumsade.
Under eftermiddagen åkte vi de 50-tal mil som var kvar av dagens mål, Reurieth.
Georg kände igen sig i byn men det får morgondagen utvisa.
Har tagit in på ett gasthaus i en närliggande by.

Georg och Mia beställde mat och dryck under tiden jag bar kylbagen från bilen.
PS. Kylbagshelvetet som är nyinköpt på mekonomen för 649 kr fungerar inte men den gamla Mobicool från 2009 går som en klocka!


Ölen är så god att han funderar på att ta hem två stycken, en till Dora och en till sig själv.


Mia köpte 2 kg jordgubbar som hon kämpar med!

Höres



2 kommentarer:

  1. Jag älskar "met brot"! Mums!

    Malin

    SvaraRadera
  2. På väg mellan Reureith och Köln stannade vi på ett hak som vi skulle fika på. Mannen erbjöd oss kaffe och bröd som var en specialitet för Thüringen. Det visade sig att det var mett brot med saltgurka.
    Jojje var tvungen att äta trots han inte gillar rått kött, tror han är rädd för att bli sjuk.

    SvaraRadera

O’HARE Airport Chicago

 Stopover in Chicago  Airbus 330 SAS